Servicii Monitorizare Alarme pentru
Rezidential si Business

La nivel mondial, la cateva secunde se sparge o casa.

In Romania, situatia nu difera foarte mult. Statistica ne arata arata ca in Romania, la fiecare 3 luni au loc 10.000 de spargeri. De la an la an numarul spargerilor creste, la fel si numarul metodelor. O solutie de a te proteja de astfel de evenimente nu mai este un lux.

Imaginati-va, in acest context, un oras fara sisteme de alarma si firme care sa asigure serviciul de monitorizare si interventie. Macar pentru o zi.
Avand in vedere criminalitatea din ce in ce mai crescuta, necesitatea dezvoltarii acestui serviciu si adaptarea costurilor astfel incat aproape oricine sa si-l poata permite, a devenit pentru noi o prioritate.
In prezent, acest serviciu a devenit cel mai vandut si solicitat, oferind siguranta si support 24/24 la un cost modic, motiv pentru care cei peste 4.500 de clienti lasa in grija noastra securitatea casei sau afacerii lor pentru a putea gandi mai departe, mai liber si mai constructiv.

Dispecerat-efractie-RPG-Security5

RPG Security Center asigura monitorizarea sistemelor de detectie si alarmare impotriva tentativelor de efractie folosind unul dintre cele mai moderne DISPECERATE din lume, capabil sa preia si sa gestioneze informatii in mod simultan, de la mai mult de 300.000 de abonati, folosind mai mult de 80 de linii conventionale de comunicatie, terestre, GSM-GPRS, GPS si radio.

 

 

Alege serviciile RPG

Cu peste 19 ani experienta RPG este una dintre cele mai importante companii in segmentul de monitorizare si interventie

  • 1.500 de evenimente gestionate zilnic
  • 128 de linii de comunicatie
  • 1.5 minute* timp mediu de interventie
  • 1.000.000 Euro polita de asigurare
  • 4.500 clienti monitorizati permanent prin Dispeceratul Central RPG

Abonamente de monitorizare cu interventie rapida

Abonamentele includ serviciul de monitorizare si interventie rapida, toate alarmele reale gratuite si un comunicator GPRS Gratuit (in custodie).

Persoană fizică

Abonament PORTARE*

Contacteaza-ne pentru oferta

Abonament BASIC

Contacteaza-ne pentru oferta

Persoană juridică

Abonament PORTARE*

Contacteaza-ne pentru oferta

Abonament BASIC

Contacteaza-ne pentru oferta

*Oferta este valabila doar pentru clientii ce detin deja un abonament de monitorizare la o alta firma.