Pază specializată

agenti-securitate-RPGConcepem proceduri speciale pentru fiecare client in parte. Serviciile noastre sunt prin excelenta customized, adaptate la politicile fiecarui client in parte

Pilonul de baza al activitatii RPG Security

Ne mandrim cu faptul ca sistemul nostru de recrutare, selectie si inductie, motiveaza personalul, astfel incat rata noastra de rulaj a acestuia este mai mare de 3 ani. stim ca nu multe companii se pot mandri cu acest lucru, cu atat mai putin in domeniul securitatii.

Am dat si dam dovada de exigenta, fermitate si excelenta. Ne pregatim permanent si ne testam oamenii. Clientii nostri au la dispozitie cei mai buni agenti de securitate de pe piata.

RPG Security prin departamentul sau specializat asigura servicii de inalta calitate in ceea ce priveste paza cu personal calificat si specializat, dotat cu echipament specific aprobat de IGP pentru a face fata oricaror situatii, oferind clientilor sai un grad ridicat de siguranta in orice fel de imprejurari.

Agentii de paza profesionisti, cu inalta calificare in domeniu, cu pregatire fizica adecvata sunt capabili sa rezolve toate situatiile cu care se confrunta pe timpul executarii serviciului de paza.
Pregatirea si instruirea personalului se efectueaza pe baza unor planuri tematice avizate de organele de politie competente, iar periodic acestea sunt supuse verificarilor specifice.

magazine-RPG-Security

Pentru o oferta personalizata nevoilor dvs va rugam sa completati formularul pentru oferte de mai jos, si o sa fiti contactat de catre un reprezentant al firmei de la departamentul pentru vanzari in cel mai scurt timp posibil.


 

Pază Umană

Începând cu

3,05 € / ORĂ

+TVA / luna

In functie de particularitatile fiecarui obiectiv, de atributiile agentului de paza cat si de programul de lucru (post de zi, post de noapte, post permanent) tariful poate suporta modificari.

Pentru a obtine o oferta personalizata, completati formularul sau sunati la 021.9534, si veti fi contactat in cel mai scurt timp de catre un reprezentant RPG.

Nume*

Email*

Telefon

Adresa instalare servicii/Mesaj