Sisteme securitate

Proiectare curenti slabi

RPG Security asigura proiectarea instalatiilor de curenti slabi pentru toate tipurile de sisteme de securitate. Prin proiectarea conceptuala, integrarea ulterioara a sistemelor este mult mai facila. La un nivel superior, un bun proiect aplicat unui concept adecvat salveaza bugetele de operare ale eventualelor constructii.

Instalare Sisteme Detectie Efractie

Fara a mai fi un lux, un sistem pentru detectie si alarmare în caz de efractie, incendiu si/sau panica, a devenit o necesitate curenta. Beneficiind de experienta celor peste 18 ani de activitate de succes, RPG Security va pune la dispozitie sisteme, la preturi accesibile, ale celor mai de succes branduri din lume precum DSC sau Paradoxdisponibile in variante cablate sau fara fir, sistemele de detectie si alarmare instalate acopera orice nevoie de securitate clasificata, perimetrala sau volumetrica, de interior sau de exterior.

Pentru o oferta a unui astfel de sistem de detectie profesional va recomandam sa folositi sectiunea dedicata comenzilor pentru sistemele de securitate
Exemplu de sistem detectie efractie marca Paradox »
sistem-antiefractie-RPG-Security
RPG Security instaleaza si ofera service pentru urmatoarele tipuri de sisteme de securitate:

  • Sisteme Detectie Efractie
  • Sisteme de Control al Accesului
  • Sisteme de Supraveghere video
  • Sisteme Avertizare la Incendiu
  • Sisteme Protectie Perimetrala
  • Sisteme de Interfonie si Video-interfonie
  • Sisteme integrate (hardware si software)

Instalare Sisteme Supraveghere video

Supravegherea video este folosita în proportie de peste 94% exclusiv pentru obtinerea de informatii despre ceva ce deja s-a intamplat. Folosind experienta acumulata, RPG recomanda folosirea sistemului de supraveghere video mai ales în sens preventiv.

Folosind echipamente de înalt nivel tehnic ale unor furnizori renumiti, compania noastra foloseste sistemul de supraveghere video ca pe o componenta activa si pentru detectia tentativelor de patrundere neautorizata. Sistemele sunt disponibile în variante analogice sau digitale.

Instalare Sisteme Integrate de Security Management

Folosind aplicatii si sub-sisteme integrate, operarea securitatii devine foarte facila pentru cei responsabili, fie companie de securitate, fie direct, angajatii proprietat ii respective. Nivelul de raportare in timp real, nivelul de alerta al breselor, face din integrarea sistemelor de securitate într-un sistem unitar cel mai performant sistem de management al securitatii. RPG ofera importante optiuni in acest sens, folosind integratori de renume, precum DSC sau PARADOX.

Instalare Sisteme De Control al Accesului

Pentru accesul în cladiri si spatii de lucru, RPG recomanda si instaleaza sisteme de control al accesului în variante „online”, sau „offline”, pe baza de cod, card de acces, si/sau biometrie. Sistemele instalate de catre noi au capabilitatea de a emite rapoarte de acces în timp real, sau pot fi gestionate de asemenea, de la distanta pentru aplicatii „multi-site”

Instalare Sisteme Detectie a Incendiului

Obligatorii prin lege pentru anumite categorii de cladiri, sistemele instalate de catre RPG corespund normelor la foc in vigoare si pretentiilor oricaror cladiri de clasa pana la „AA+”